Babytaarten

Baby BoyBabyboy ShowerBabyshower BoyBlue White BabyshowerBaby Girl
Baby BehindBaby BlueBaby PillowBling Bling BabyshowerButterfly
DiperbagIvyPink Shower
U kunt bij mij terecht voor taarten vanaf 20 personen.
Neem gerust contact met mij op om uw wensen te bespreken.
Over mij

Over mij

Mijn naam is Linsey Balhan, 26 jaartjes jong en al jaren gek op bakken!
Toen ik in 2006 met een opleiding tot Banketbakker op het ROC van Amsterdam begon, was ik dan ook razend enthousiast!
Ik leerde de basis van de heerlijkste koekjes, verukkelijkste taarten en het decoreren ervan. Na 2 jaar had ik mijn diploma 'in the pocket'.

Maar ik was nog lang niet uitgeleerd en ging de opleiding tot Allround Banketbakker doen.
Hier kwamen nog veel meer koekjes en taarten aan bod, maar ook de fijne kneepjes van chocolade werden me aangeleerd, de lekkerste bavaroise's kwamen voorbij en de marsepein figuurtjes vlogen me om de oren. Na een half jaar stage lopen op de patisserie afdeling bij The College Hotel in Amsterdam ging ik daar 4 dagen per week werken en nog 1 dag naar school. Ik leerde het bedrijfsleven kennen en om de mooiste desserts te bereiden. Na anderhalf jaar en weer een diploma verder ging ik naar het meest gespecialiseerde niveau wat er op het gebied van banketbakkersopleidingen in Nederland te volgen is.

De opleiding tot Specialist Banketbakker duurde 1 jaar en was ook in 1 woord Sprookjesachtig! Dit was dan ook mijn thema voor mijn eindopdracht.
Een opdracht vol met lekkers die bij je thema aan moest sluiten. De 'Parade der Specialisten' , zoals de eindopdracht heette, was een geweldige afsluiter van 4 geweldige jaren op school!

En nu wil ik via Linsey's Bakery iedereen laten meegenieten van de zoetste cupcakes en verrassendste taarten.

| Links | Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

1 Toepasselijkheid

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en diensten en/of overige rechtsbetrekkingen die tot stand komen met Linsey's Bakery in Almere.
1.2 Linsey's Bakery heeft geen winkelpand. Cupcakes en taarten worden uitsluitend op bestelling gemaakt.
1.3 Door een bestelling te doen via internet of per mail gaat u een overeenkomst aan met Linsey's Bakery en geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden.
1.4 Linsey's Bakery heeft het recht om de verkoop voorwaarden te wijzigen. Alle goederen blijven eigendom van Linsey's Bakery tot de volledige betaling van de bestelling heeft plaatsgevonden.

2 Opdracht plaatsen

2.1 U kunt uw vragen, wensen en bestellingen via het contactformulier op de website doorgeven. Er wordt hierna zo spoedig mogelijk via email contact met u gezocht om uw specifieke wensen verder te bespreken. Linsey's Bakery is niet verantwoordelijk voor communicatie en leveringsproblemen die voorvloeien uit niet correct doorgegeven gegevens.
2.2 Voedselallergieën, zoals glutenintolerantie, anafylaxie, koemelk(eiwit)allergie, en latexallergie moeten vooraf duidelijk worden doorgegeven.
2.3 Linsey's Bakery behoudt het recht om bestellingen zonder opgave van redenen te weigeren, dan wel voorwaarden daaraan te verbinden, zoals het vragen van een vooruitbetaling.
2.4 Alle prijzen op de website zijn indicatief, maar inclusief btw. Na het plaatsen van een opdracht en het doorspreken van uw specifieke wensen wordt een definitieve prijs afgesproken.
2.5 Gemaakte afspraken worden per email bevestigd en zijn bindend. Bedrijven ontvangen op verzoek een offerte.
2.6 Bij opdrachten hoger dan €25,- dient een aanbetaling te worden gedaan van 50% van het totaalbedrag. U dient deze direct na plaatsing van de opdracht te voldoen. Wanneer een opdracht binnen 14 dagen plaats vind, dient u de aanbetaling per direct over te maken. Ook is het mogelijk vooraf de gehele opdracht te betalen.
2.7 Uw bestelling wordt bezorgd op de dag en tijd zoals afgesproken in de opdracht, maar kan ook zelf worden opgehaald bij Linsey's Bakery in Almere.
2.8 Voor verhuur van een standaard dient een borg te worden voldaan. Dit bedrag wordt ook in de definitieve opdracht vermeld. In overleg wordt er afgesproken wanneer de standaard weer terug wordt verwacht. Uiteraard dient de cupcake standaard bij teruggave in goede staat te verkeren, indien dit niet het geval is, is Linsey's Bakery genoodzaakt de borg hiervoor te innen.

3 Annuleren van opdrachten

3.1 Annuleren door opdrachtgever: Bestellingen tot 30 personen kunnen tot 7 dagen van te voren per e-mail geannuleerd worden tenzij anders vermeld in de prijsopgave. In geval van volledige betaling vooraf zal dit bedrag volledig worden terugbetaald. Voor grotere projecten vanaf 30 personen zal aan de hand van de voorbereidingstijd een uiterlijke annuleringsdatum met u worden afgesproken in de definitieve opdracht. Zodra de voorbereidingen gestart zijn bent u in elk geval 50% van de opdracht verschuldigd. De voorbereidingen zullen daarom pas gestart worden als tenminste 50% van de aanneem som aanbetaald is.
3.2 Annuleren door Linsey's Bakery: Linsey's Bakery is een éénmans bedrijf. Bij ziekte, familie omstandigheden, brand of andere overmacht wordt u zo snel als mogelijk geïnformeerd wanneer Linsey's Bakery de opdracht door genoemde omstandigheden niet voor u kan uitvoeren. In overleg met u wordt gekeken of een collega in de regio de opdracht kan overnemen. Indien u vooruit heeft betaald zal de financiële afwikkeling met u correct worden geregeld. Echter het te restitueren bedrag kan nooit de hoogte van het bedrag van de opdracht zoals overeengekomen met Linsey's Bakery overschrijden.

4 Betaling

4.1 Te allen tijde wordt er een aanbetaling gevraagd zodra de opdracht door beide partijen is bevestigd. Zie artikel 2.6.
4.2 De restant betaling dient bij aflevering contant te worden voldaan. Bedrijven ontvangen een factuur met nadere betalingsvoorwaarden.
4.3 U kunt het restant bedrag van uw opdracht op de overeengekomen datum en tijd contant betalen bij aflevering van uw bestelling. Linsey's Bakery beschikt niet over pinapparatuur.
4.4 Vooraf overmaken is ook mogelijk. Hierbij dient het volledige bedrag minimaal 7 dagen voor aanvang van de werkzaamheden te zijn bijgeschreven op de bankrekening van Linsey's Bakery.

5 Aansprakelijkheid

5.1 Linsey's Bakery verwerkt producten die sporen/resten van allergenen kunnen bevatten, zoals noot, meel, etc. Deze allergenen kunnen mogelijk gevolgen hebben voor mensen met een voedselallergie, zoals glutenintolerantie, anafylaxie, koemelk(eiwit)allergie, latexallergie, etc. Linsey's Bakery sluit elke schade als gevolg van deze allergenen volledig uit.
5.2 Linsey's Bakery is niet aansprakelijk voor schade, die niet aan opzet of grove schuld van Linsey's Bakery is toe te rekenen dan wel ontstaan is door omstandigheden die niet voor risico van Linsey's Bakery komen.
5.3 Linsey's Bakery draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie, foto's, folders en andere vormen van voorlichtingsmaterialen voor zover onder verantwoordelijkheid van derden uitgegeven. Voor handelingen en/of tekortkomingen van derden draagt Linsey's Bakery eveneens geen verantwoordelijkheid.
5.4 Linsey's Bakery is niet aansprakelijk voor misverstaan, vertragingen of niet behoorlijk overkomen van bestellingen en mededelingen ten gevolge van het gebruik van Internet of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen de klant en Linsey's Bakery, tenzij en voor zover sprake mocht zijn van opzet of grove schuld van Linsey's Bakery.
5.5 Aansprakelijkheid voor schade waartegen de klant reeds is verzekerd wordt te allen tijde door Linsey's Bakery uitgesloten.

6 Klachten

6.1 Bent u niet tevreden over een product dan dient u dit direct bij aflevering of binnen 6 uur na levering telefonisch of per email kenbaar te maken. Linsey's Bakery is niet verantwoordelijk te houden voor de invloed op het product van de vervoer- en bewaarcondities uwerzijds. U dient, om uw klacht over de kwaliteit in te dienen, een stukje van het product te bewaren in een plastic zakje of afgesloten bakje in de koelkast of vriezer om ter beoordeling aan Linsey's Bakery te overhandigen. Hiervoor wordt indien mogelijk binnen 24 uur met u een afspraak ingepland.

7 Privacy

7.1 Linsey's Bakery respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en gaat zorgvuldig met uw gegevens om. Linsey's Bakery garandeert dat uw persoonlijke informatie in vertrouwen wordt behandeld. De gegevens die u op het contactformulier invult worden gebruikt om de bestellingen zo snel en zo zorgvuldig als mogelijk te laten verlopen. In alle andere gevallen worden uw gegevens uitsluitend gebruikt met uw toestemming. Linsey's Bakery verkoopt of verstrekt uw persoonlijke gegevens niet aan externe partijen.
7.2 De website van Linsey's Bakery bevat links naar andere websites. Linsey's Bakery is niet verantwoordelijk voor het privacy-reglement van deze websites.
© 2011 Linsey's Bakery
| Webanalyse

Webanalyse

Linsey's Bakery verzamelt en analyseert het gedrag van bezoekers op haar website. Hoe vaak bezoekers pagina’s bekijken bijvoorbeeld en naar welke pagina’s zij doorklikken. Linsey's Bakery gebruikt deze gegevens uitsluitend om de website te verbeteren. Linsey's Bakery verzamelt via de website geen persoonsgerichte informatie, behalve de informatie die u zelf ter beschikking stelt of invult.

Deze website maakt daarvoor gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Klik hier om een bezoek te brengen aan de website van Google Analytics